Pàgines

TERRA MADRE DAY

La xarxa mondial de Terra Madre que formen els cuiners de Slow Food, estan treballant per crear un model alternatiu de producció i consum d'aliments amb la filosofia de Slow Food bo, net i just: bo per al paladar, net per als éssers humans i just per als productors i consumidors.
Per aixó el 10 de desembre es van fer un seguit d'actes a tot el món en què es celebraven els aliments locals i promovien produccions i mètodes de consum sostenibles.


Des del restaurant Ca la Maria de Llagostera, restaurant km 0 de Slow Food, es va celebrar
aquest dia reunint consumidors i productors en un dinar-coloqui.

A seguir podeu veure un reportatge de la manifestació on nosaltres hi vam partecipar amb el Demontre 2010, el vi dolç i l'arrop amb talladetes (delicios amb yogurt d'ovella!)








www.llagosteratv.cat

Si voleu més informacions:
terra madre day
slow food empordà
restaurant ca la maria
restaurantes km 0

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada